Вижте Avto-moto83.com на по-голяма карта

Карта2

Контакт

Контакти

Адрес:
УЛИЦА ''Св.Св.Кирил и Методий 36''
Севлиево
България
5400
България

Е-мейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт
Телефон: 0878/295-226
Мобилен телефон: 0889/295-225
http://www.avto-moto83.com/

Информация: Как да поръчам
За да поръчате, трябва да сте регистриран потребител. Попълването на Вашия потребителски профил с точна и актуална информация е гаранция за безпроблемното осъществяване на Вашата поръчка. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна. След регистрацията ще получите e-mail с Вашите потребителско име и парола, с които ще имате възможността да пазарувате онлайн при нас.
При положение, че искате да поръчате повече от един артикул, натиснете бутон „Напред”. В случай че желаете да се откажете от продукт преди да сте поръчали, го маркирайте в полето „Премахни”, след което натиснете бутона „Запази”. След като изберете продуктите, които желаете да закупите, натиснете бутона „Към касата”. Има три стъпки, които ще видите точната сума, която дължите заедно с цена за доставка. На втората стъпка изберете най-удобния за Вас начин на плащане, а на третата имате възможността да редактирате личните си данни и начина на плащане.
След като направите поръчка, ние ще се свържем с вас по телефона или електронната поща, които сте ни предоставили при регистрацията, за да потвърдим наличността на поръчаните продукти и срока на доставката.