Авто - Мото 83 ЕООД

КОЛИЧКА/КОШНИЦА

Количката Ви е празна.

Контакт

КОНТАКТИ И ОБЩИ УСЛОВИЯ

Адрес:
УЛИЦА ''Св.Св.Кирил и Методий 36''
Севлиево
България
5400
България

Е-мейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт
Телефон: 0878/295-226
Мобилен телефон: 0889/295-225
http://www.avto-moto83.com/

Информация: Как да поръчам
За да поръчате,НЕ трябва да сте регистриран потребител. Попълването на Вашия потребителски профил с точна и актуална информация е гаранция за безпроблемното осъществяване на Вашата поръчка. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна. След регистрацията ще получите e-mail с Вашите потребителско име и парола, с които ще имате възможността да пазарувате онлайн при нас.
При положение, че искате да поръчате повече от един артикул, натиснете бутон „Напред”. В случай че желаете да се откажете от продукт преди да сте поръчали, го маркирайте в полето „Премахни”, след което натиснете бутона „Запази”. След като изберете продуктите, които желаете да закупите, натиснете бутона „Към касата”. Има три стъпки, които ще видите точната сума, която дължите заедно с цена за доставка. На втората стъпка изберете най-удобния за Вас начин на плащане, а на третата имате възможността да редактирате личните си данни и начина на плащане.
След като направите поръчка, ние ще се свържем с вас по телефона или електронната поща, които сте ни предоставили при регистрацията, за да потвърдим наличността на поръчаните продукти и срока на доставката.Защита на лични данни, права на клиента, условия на договор за покупко-продажбаКомпанията събира и съхранява тези персонални данни на своите клиенти, които са необходими за предоставяне на услуги и изпълнение на точки по договори или споразумения.

За да бъде сключен договор с цел покупко-продажба, от клиента се изисква да предостави следните лични данни:

- име, фамилия;

- телефони за контакти – мобилен или стационарен.

- адрес на електронната поща – e-mail;

- адрес за доставка на съответната стока, закупена от продавача;

Персоналната информация, предоставена от клиента, може да се използва за следните цели:

- идентифициране на страните в рамките на сключени споразумения и договори;

- предоставяне на специализирани услуги на клиентите;

- връзка с клиентите относно уведомления, запитвания и предоставяне на информация, свързана с предлаганите услуги от компанията;Персонална информация на клиента може да бъде предоставена на трети лица в следните случаи:

- клиентът сам е изразил съгласието си за подобен род действия;

- предоставянето на персонална информация на трети лица е необходимо, за да може клиентът да се възползва от определен вид услуги;

- трети лица могат да получат персонална информация за клиент, в случай, че това е свързано с конкретна продажба на стоки или услуги и е съобразено с политиката на компанията, предоставяща тези стоки или услуги;

- ако клиентът е нарушил условията на използване на продуктите и услугите на компанията, като по този начин сам е нанесъл вреда на трети лица.Във всеки един момент след сключването на договор между продавача и купувача, личните данни, предоставени от купувача, могат да бъдат променени или допълнени.

Компанията се задължава да вземе всички необходими организационни и технически мерки, за да защити поверителността на персоналната информация на клиента. Това се отнася за случаите на неправомерен или случаен достъп до личните данни на клиента, тяхното унищожаване, промяна, копиране или разпространение от трети лица, без да е дадено писмено разрешение за това.

Нови продукти

СКУТЕР КРАН ЗА БЕНЗИН ВАКУУМЕН ЕДРА РЕЗБА M16x1.5 GY6
СКУТЕР КРАН ЗА БЕНЗИН ВАКУУМЕН ЕДРА РЕЗБА M16x1.5 GY6
10.00 лв.

СИМСОН ПЛОЧКА С БОБИНИ ЗА МАГНЕТ/ СТАТОР/S51 6V ЕЛЕКТРОННО 35
СИМСОН ПЛОЧКА С БОБИНИ ЗА МАГНЕТ/ СТАТОР/S51 6V ЕЛЕКТРОННО 35
95.00 лв.

СОЛАРНА ЛЕД ЛАМПА С ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ
СОЛАРНА ЛЕД ЛАМПА С ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ
25.00 лв.

АВО СКОБА ЗА АУСПУХ AWO 425T ф40мм - MZA /НЕМСКА/
АВО СКОБА ЗА АУСПУХ AWO 425T ф40мм - MZA /НЕМСКА/
25.00 лв.